Buscar el Pueblo, Ciudad o Tema relacionado a Localizar

(Ejemplos: Nombre Pueblo o Ciudad, Fiestas, Codigo Postal, Farmacias, Tradiciones, etc.)

Salou


Ver mapa más grande



Portaventura SALOU





Salou és un municipi turístic i residencial que ha consolidat la seva capitalitat com centre d'oci i de serveis de la Costa Daurada per la diversitat de l'oferta i per la qualitat i quantitat de les seves instal·lacions turístiques.

Es presenta, doncs, per una part, com destinació i referent vacacional atès que concentra la major part de la infraestructura bàsica de la indústria turística de les comarques de Tarragona (74 instal·lacions d’allotjament), que funciona com la principal força motriu de desenvolupament i aprofitament de la diversitat de l’oferta lúdica i cultural de l’entorn. Però a més, acull el principal agent dinamitzador, atractiu per excel·lència de la Costa Daurada: el complex Universal Mediterránea, que consolida el producte Salou i la seva zona d’influència com el centre d’oci més important del litoral català i de l’arc mediterrani.

Les suaus temperatures tot l'any; unes platges ordenades i poc profundes, segures i equipades amb tots els serveis i equipaments; petites cales de gran interès natural i paisatgístic; un urbanisme amb protagonisme dels espais verds i la vegetació, el disseny i l'arquitectura del paisatge; punts d’interès històric, arquitectònic i monumental; una variada oferta d'oci i entreteniment amb sectors de gran dinamisme (comercial i de la restauració); i unes instal·lacions de qualitat, han reconegut Salou com “Capital de la Costa Daurada” i l’han fet mereixedor de la primera marca de Destinació Turística per a Famílies de Catalunya.

A la gran varietat de serveis i activitats alternatives creades a la platja, segueixen iniciatives i actuacions per a complaure les més diverses tendències, hàbits i exigències del turisme actual: la posada en marxa del projecte d’Estació Nàutica, la futura construcció d’un camí de ronda per les cales de Cap Salou amb recuperació medi ambiental del seu litoral, i l’execució de projectes amb un Pla d'Excel·lència Turística per a convertir Salou en model únic per al turisme familiar.

Per altra part, Salou s’ha convertit també en destinació residencial important, per la política municipal urbanística de dotació de serveis i equipaments, de modernització de les infraestructures, i d’ordenació del territori amb criteris de reequilibri, implantant i desenvolupant plans que han obert el mercat d’habitatges de primera residència. Aquest fet i la qualitat de vida que ofereix la ciutat han estat claus per un creixement demogràfic espectacular i perquè famílies de ciutats veïnes i de l’estranger (un percentatge elevat d’habitants són de la comunitat europea), escollissin Salou com lloc de residència, atretes per les seves condicions, possibilitats i potencialitats.

En definitiva, Salou s’ha projectat com ciutat acurada amb els serveis i sol·lícita amb les demandes de la comunitat, oferint un espai idoni per a viure i per al desenvolupament social i professional.
Ir Arriba

.

No hay comentarios:

Necesitas Buscar otro Pueblo, Ciudad o temas relacionados

(Ejemplos: Nombre Pueblo o Ciudad, Fiestas, Codigo Postal, Farmacias, Tradiciones, etc.)

Como dar de alta tu pueblo / ciudad o añadir comentarios

Dar de Alta un Pueblo:
1.- Comprobar con el buscador si existe el pueblo o ciudad.
2.- En caso de no existir envia un correo con la siguiente información:

Direccion de e-mail:
estupueblo@gmail.com

En el titulo del correo poneis el nombre del pueblo o ciudad.
En el mensaje añadir la descripción (historia, costubres, gastronimia, turismo) del pueblo y su situación geografica como: comunidad, provincia, codigo postal.
Tambiem podeis añadir fotos representativas del pueblo.


Dejar comentarios:
Al final de la descripción del pueblo o ciudad podeis añadir comentarios con tu opinión del pueblo o ciudad.

Cambios:
Para realizar cualquier cambio o mejora en la información del pueblo o ciudad, o dar sugerencias enviar un correo a: estupueblo@gmail.com.

Atenderemos tu solicitud de cambio lo antes posible.